Forever Young

:D
Saturday, June 1, 2013 ? 0 Gigi busuk ?





Assalamualaikum , hai korang :) Lamakan eisha tak update .
Almaklom laaaa tahun ni sibok , awal awal tahun dah sibuk dengan nak pilih aliran and sekolah . Now dah stay asrama , so takde masa nak update .
Facebook pun jarang nak online , twitter je yang mampu :)
Mesti korang tertanya tanya kan Eisha dah jumpa Pakwe baru ke tidak ?
Hmmmm , jumpa tapi dah miliki oleh orang lain .

Hahahahah , bonggek kan eisha ni ? Ingat yang bendol bendol takde orang nak kot .
Nama dia Meor Muhamad Fazrul Adly . Haaaaa , panjang kan ?
Tapi jodoh kami tak panjang , kejap jaa kenal .
Now ? Hahahaha , biasa laaaa hidup kita semua tak menentu . 
Kadang kadang kita dapat apa yang kita nak , kadang kadang tidak .
Semua ALLAH buat bersebab , kita sebagai manusia kena redha dan pasrah :)

Dah lama jugak single semenjak arwah pergi , tak bermakna dia pergi Eisha kena cari pengganti kan ? Mungkin ALLAH takdirkan sebab nak Eisha belajar and kejar cita cita Eisha and tunaikan hasrat arwah .
alahaiiii , bosan kan cerita ni ?

Banyak jugak yang Eisha kena hadapi sekarang , banyak subjek baru , cikgu kat sekolah baru , asrama , family , kawan dorm kawan kelas kawan baru , banyak sangat .
sampai kekadang eisha sendiri tak terurus .
Tapi satu jaa buat eisha jadi berubah , ibu bapa Eisha .
Walaupun Eisha kerap jugak melawan diorang , Eisha pandang muka diorang yang eisha berubah macam ni , sikap panas baran hilang :)

But , now Eisha dah jumpa pengganti arwah . Sebijik macam dia .
Cara dia cakap , cara dia pandang eisha , cara dia layan eisha .
Dia buat macam eisha ni bebudak , tapi eisha taknak letak harapan tinggi ,
Kang eisha sendiri yang merana , tapi tak mengapa kawan pun sudah memadai .
Kalau ALLAH dah takdirkan hati kami bersatu .
Inshaa ALLAH :)
Ehh , nanti kita strory lain :* byeeeeee .

# Al-Fatihah untuk arwah AHMAD AMIRUL


Terharu ? thanksyou :)




Older Post

// Forever Young-One Direction