Forever Young

Sorry sayang =='
Thursday, November 24, 2011 ? 0 Gigi busuk ?

Hey korang , first of all . eisha nak mintak maaf , eisha tulis or berstatus bukan untuk minta simpati ,. tapi untk mluahkan apa yang eisha rasa neyh . 
crita neyh smua knyataan , sebab yang brlaku smua knyataan .


Sayang , imissyousomuch :'(
awak , idop saya daa mcam tade apa-2 daahh .
wak , tade orang na gayut + fon saya hari-2 tawu .
even kyta tak selalu meet , tapi kyta tetap texting + calling rite sayang ?
awak , saya rinduu masa kytaa meet . awak maen bling-2 ais .
awak teman saya shopping , awak teman saya makan nd awak suap saya mkan en ?
sebab awak thu saya sukaa makan comot skit en sayang ?
Awak suroh secret semuaa neyh . sampai semua orang tak knal awak .
orang lbeyh knal orang yang suka saket aty saya . tapi orang tak knal orang yang bagi saya hepi + sayang saya .
Awak na sangat secret semuaa neyh . sblom pegi pown awak cakap jangan ltak pic awak even saya crita kat blog or fb . 
awak-2 , ingat tak tyme awak ambk saya tyme pegi skulaa ?
Awak ambil saya awal en ? awak tak pegi skulaa pwn .
awak ambil saya pagi-2 , then ambik saya blek en ? 
sukaa en tyme uwh , kytaa pegi jalan-2 . bylaa bapak tnyaa awak suroh cakap g jalan-2 .
heee , kejam gylaaaa . 
saya lbeyy sukaa tyme awak datang rumah . yelhaaa , da lama tak dtg en ?
ibu saya tak knal awak , mukaa awak mcam tkodd-2 jaaa kankan ?
tapii awak tak pernah ckap dengan family saya pown .
awak na jumpa kat jejantas jaaa , pnadd tau .
selama 4 taun kytaa stay en sayang . taun neyh pling kytaa kerap jmpa kan ?
saya takkan lupaaa smuaa neyh .
awak-2 , dalam kotak tuhh ada 4 gulung kertas . 
saya tak bukak awak , saya takodd nages lagi .
tanak buadd awak rsau , nnty saya na 3g dengan adek awak . nak suroh dy pegi kat kubor awak .
saya na tngok kubor awak walaupwn jauh . saya ttap na tngok jgk :'(
saya nak mintak kain yang ttup muka awak tuhh . ibu simpan taw awak .
bilaa rindu , saya bole plok kain tuhh . haaa , lagi satu baju tyme awak xcdnt tuhh .
saya nanak . nnty bole awak tman kan saya tdoo .
awak-2 , if awak nak tau . saya rsa ilang awak mcm 2 taun jaaa .
saya tak kuadd awak :'(
Tapi demi pesanan awak , saya kuadd !
saya akan ttap mnghalang airmata neyh jatuhh .
tapii izinkan airmata neyh jatuh if rindu awak .

Al-FATIHAH buadd arwah 


Terharu ? thanksyou :)




Older Post . Newer Post

// Forever Young-One Direction