Forever Young

1.12.2011 :)
Thursday, December 8, 2011 ? 0 Gigi busuk ?

Hollaa my blogger , sorry sudaa lama tak update rite ?
Maklomlhaa sebok skit , sebok dengan mak arwah saket .
Always calling mak dy , sebab nak tahu kesihatan dy .
Hope mak dy bnyakkan bersabar .
Alhamdulillah , eisha daa dpad trima pemergian dy .
Eisha taw , bkan dy sorang ad kat dunia neyh . walau stitik air mata darah pown .
dy takkan datang balek . Eisha redha saja dengan dugaan yang dy bagi .
Hope dy tenang kat sana dengan orang yang beriman :)
Eisha takkn lupakan dy sesaat pown . even bylaa ad bf skunk .
Skit pown tak lupaa , sebab bf eisha izinkan tringat . tapi bukan lbey-2 :)
so , eisha maseh bole ingt dy . Sntiasa rndu sama arwah :)

 Oke , Act eisha nak crita tarikh tuhhh :)
Eisha couple balek dengan Ex eisha .
Arwah daa tadak , so eisha pown wt apa lagi nak tnggu .
dy bukan jodoh eisha kat snie . myb d akhirat kelak rite ?
Oke , eisha taw smuaa kata eisha gedik .
sebab mula-2 arwah mninggal asyik updte smua psal dy .
Now sudaa tadak . sorry sayang , eisha bukan gedik . 
Lagi eisha crita , lagi eisha sedih .
Eisha juz takod semua kata eisha neyhh mntak simpati .
Ouchhh , eisha bukan mcm tuhhh . so , bia lhaa crita Arwah Eisha nd orang yang trdekad saja tahu . So korang jangan marah nahh .
Eisha tak senang , eisha tak susah .
Now eisha da dpad orang yang bole dengar msalah eisha even dy sukaa buad tataw kat eisha , tapi ada yang temankan eisha :)
Nak tahu ? g tngok kat my bofiee :)
Eheh ! blog neyh da brtukaq baru rite ? burok en ?
Eisha tataw buadd . kaka ankat eisha buadd .
Eisha ubah , semuaa jadi mcm tuuhh .
tu lhaa , gtai tangan sagt :)

Arwah | maafkan saya yaa awak , saya da ad penganti awak .
bukan brmakna saya akan lupakn awak .
tidak !
Saya cari orng yang awak knal . orang yang awak tahu .
Saya akan cuba untk suka dy . sama mcm awak suroh rite ?
awak , selalu tido dengan baju awk. Iloveyousomuch !
Hope awak tenang . AL-FATIHAH !


Terharu ? thanksyou :)




Older Post . Newer Post

// Forever Young-One Direction