Forever Young

Bersabar :')
Monday, December 12, 2011 ? 0 Gigi busuk ?

Heyy , eisha rindu korang semua :')
Oke , nak tahu knapa dengan tajok ? 
Yeahhh , bulan neyh eisha kena bnyak sgt bersabar .
Dengan family , dengan tringt kat arwah , dengan bf eisha buad prangai .
Eisha pown daa tataw nak buad apa , ALLAH saja yang taw apa yang eisha rasa .
Yes , eisha jelez dengan bf eisha .
Sebab dy layan ex dy smuaa elok , sukaa sgt tngok . sweet saja , eh ! mmg suka lhaa .
bermakna bukan dy tak sayang eisha , cuma dy layan tak sama mcam kat ex dy .
jelez baq hangg , tapi apa nak kena buad ? nak hbngn stay kekal mzti lhaa sbar .
Eisha sayang dy , sebab tuhh saba :')
tapikan , eisha tak kesah pwn even dy nak layan eisha mcam mana :)
sebab e2 bole buad dy hepi , eisha pown hepi .
If dy nak ad pmpuan laen pown , if bnda tuu buad dy hepi .
Eisha akan trima jgak , mcam orang brmadu lhaa katakan .
Btw , smuaa eisha tak penah kesah asalkan bf eisha hepi ckop buad tenang aty eisha .
Lately eisha bnyak nges , tah sebab apa . Myb tringt arwah .
myb jgak ad masalah , eisha juz nges saja . insyallah eisha akan brsabar :')

Ahmad Amirul .....
Awak , kiteww rindukan awak . selalu bylaa kiteww nges en awak .
Mezti awak dengar nd bagi nasihat en awak ? mzti awak t mmbebel saja kat saya kan awk 
Tapi , semua daa berakhir nd da brlalu . semua e2 kenangan saja .
Alhamdulillah , saya dpad trima pmergian awak . 
cuma rindu nd nges tuhh ttap ada , bhong lhaa if tadak en ?
Oke-2 , saya doakan awak tenang kat sana .
Awak kat sana doakn saya untk capai cita-2 yang awak inginkan eh :')
doakan saya supaya kuadd :D
Sayang awak :D
YA ALLAH , TOLONG SAMPAIKAN RINDUKU KAT DIA ! 
TOLONG JAGA DIA DENGAN BAIK YA ALLAH .
AMIN .

Ridzuan ....
Sayang , jangan risau lhaa . Apa-2 pown saya tetap sayang awak .
macam mana awak layan saya pown , saya tetap sayang nd nak jaga aty awak .
awak jgn risau , Arwah dalam kenangn saya . Yang ada skrang hanya awak saja .
Hope kytaa dapad mulakan idop baru .
even kyta pnah putus bnyak kali en ? saya harap kyta kekal kali ney .
Saya mzti bnyak sketkan aty awak en ? saya nges , takod . takod awak tak happy .
Awak-2 , saya jnjy akan jaga aty awak . akan buadd awak mcm arwah eh ?
tapi , awak jgn tnggalkan saya mcm mana arwah tnggalkan saya .
mmg saket awak , now saya ada awak . AWAK SORANG SAJA !
Hope awak dpadd trima saya seadanya :D
Sayang awak <3
Maaf if entrie neyh mnyakitkan aty awak 


#jangan nak marah if eisha ad boy baru please , eisha pown nak happy .
yang pegi , biakan pegi . kyta hidop mzti teruskan . btoi tak ? neyh ayad korang bagi kat eisha . so jangan marah if eisha nak cple laen , arwah taw eisha pnah cple ngn dy .
oke ? kbaii :D
Sayang semuaa  , muaaaahhhhhh :*


Terharu ? thanksyou :)




Older Post . Newer Post

// Forever Young-One Direction