Forever Young

Terima Kasih Allah :')
Saturday, December 10, 2011 ? 0 Gigi busuk ?

Assalamualaikum wahai reader's kuu :')
Yeahhh , Tengs to Allah kerana bagi pluang kyta idop smpai ke hari neyy :')
Tengs sebab bagi peluang eisha update blog yang tak seberapa neyhh .
Yes , Ari neyh eisha nak update psal terima kasih ALLAH :)
Sebab ? sebab DIA bagi eisha idop smpai ary neyh :) DIA bagi Eisha kbahagiaan wlaupwn suda ilang . DIA gantikan dengan lbey baek .
Betol cakap orang , yang pergi biakan .
kytaa yang idop mzti teruskan hidop .
Yeahh , Eisha maseh tringat lagi kat arwahh .
Alhamdulillah , Boy eisha dpad trima semua neyhh . dy bersbar saja .
Dia baek sgt-2 sebab paham aty eisha . Insyallah , if ada jodoh .
Eisha takkan sia-2 kan hbngn kami . eisha akan jaga baek-2 .
Macam arwah nak eisha happy , Eisha akan happy .
Tapi doa nd rindu tak pernah berhenti untuk dia :')


sha rindukan abang :'(
abang jangan risau eh ? ridzuan jaga sha dengan baek skaly .
Dia pwn baek mcm abang :')
abang tenanglha kat sana , sha nd family selalu mndoakan abang supaya brada dengan orang-2 briman :')
Abang , sha rindu abang sgt-2 ! takecare .

AL-FATIHAH buadd Arwah AHMAD AMIRUL 


Terharu ? thanksyou :)




Older Post . Newer Post

// Forever Young-One Direction