Forever Young

semua persahabatan
Tuesday, October 30, 2012 ? 0 Gigi busuk ?


Hai assalamualaikum sebagai pembuka bicara , Wahhh lama sangat kan Eisha tak update ? Biasalah budak lepasan PMR lah katakan , hahahha ! Sedangkan dah berapa minggu habis . Eheh , background baru laaaaa . Yeaaaa , kaka fariha yang tolong ceqqqq :P

Okayy , actually Eisha nak bagitau kat korang semua . Janganlah terlalu baik sangat dengan kawan baik kita , sebab kawan yang baik sangat-2 lah adalah musuh kita di kemudian hari dan musuh kitalah akan menjadi sahabat yang baik :)

Kenapa Eisha cakap macam ni ? Dari pengalaman eisha sayanggg semuaaa , eisha banyak sangat alami semua benda ni tahun 2012 . Sakit sangat bilaa jadi macam ni , tapi Alhamdulillah Eisha dah baik dengan diorang semua , tapi tak seperti sediakala .
setakat ni ja kot , eisha tak bole nak type panjang-2 , malas nak ingat .
Nanti eisha update lain , kbye iloveyouuuuuuuuuuu :*


Terharu ? thanksyou :)




Older Post . Newer Post

// Forever Young-One Direction